Novi Sad

Novosađani dobili svoju prvu autentičnu onlajn prodavnicu ShopiNS

radio-021

Medijska kuća “021” 9. juna obeležila je 24 godine postojanja, a na godišnjicu osnivanja pokrenuli su i novu delatnost – gift shop pod nazivom “ShopiNS”.

ShopiNS” je nova onlajn prodavnica koja na prepoznatljiv i autentičan način pokušava da pruži odgovor na pitanje “Šta je novosadski?”, a sa ciljem da oni najverniji slušaoci i čitaoci konačno dobiju mogućnost da na konkretan način podrže i pomognu rad redakcije u koju veruju već više od dve decenije.

– Još pre 24 godine obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti i sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije, da ćemo izveštavati tačno, pravovremeno i objektivno. Publika nam je uzvratila poverenjem, i iz godine u godinu je sve brojnija. Pokretanjem ShopiNS-a sada želimo da im pružimo mogućnost da obraduju sebe ili nekog sebi dragog nudeći im zanimljive proizvode sa autentičnim ilustracijama i pratećim porukama koje mogu sa ponosom da koriste, znajući da su podržali ono što vredi. Jer svaki doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost – rekao je direktor novosadskog 021 Slobodan Krajnović.

radio-021-shopins

Upečatljive poruke koje oslikavaju duh panonskog grada poznatog po određenom tempu života, izgovora reči i naročitom duhu osmislili su kreativci sa 021, a odličan ilustratorski posao uradila je Olivera Popović, koja je mnogim Novosađanima poznatija kao Oli Poppins.

Kako najavljuju u ovoj medijskoj kući, ShopiNS je samo deo novih sadržaja koje će pokrenuti u narednom periodu.

Novosađanke hrabro ustale protiv politizacije mesnih zajednica, bore se za svoj komšiluk

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link