Internacionalni

Oni ne dostavljaju hranu vama, već vas “dostavljaju” u restoran

Restoran Sabbiadoro ne pokušava da bude drugačiji. Oni zaista jesu drugačiji, a u prilog ovome ide i njihova nova ideja. Oni hranu neće dostavljati do vas, već će vas dostaviti do restorana. O čemu se zapravo radi? Svakog dana možete pozvati restoran Sabbiadoro, reći vašu adresu i sačekati vozilo koje će doći po vas. Vozilo možete rezervisati bilo kada u toku dana, a vozač može doći po vas od 16 do 21 sat. Jedini dan kada vozač neće raditi je ponedeljak, ali i tog dana možete rezervisati vozilo za naredni dan. Radi se o novom, komfornom automobilu, a da stignete na vreme na večeru ili ručak, brinuće se vaš lični vozač.

Sabbiadoro-11
Foto: Studio Kamasi

Mnogi restorani širom sveta svojim gostima refundiraju troškove taksi prevoza, ili parking kartu, a jedna od vlasnica restorana Sabbiadoro, Dragana Gutesa kaže da nema nikakve skrivene namere u ovakvoj ideji.

– Prosto želimo da udovoljimo našim gostima koji redovno pune naš restoran. Ovako im izlazimo u susret i podižemo uslugu na viši nivo – kaže ona.

Sabbiadoro-7
Foto: Studio Kamasi

Kada završite sa uživanjem u vrhunskim specijalitetima italijanske kuhinje, opustite se uz koju čašu kvalitetnog vina i poželite da krenete kući, samo najavite da vas vozilo sačeka. Vratiće vas na vašu adresu, i kući stižete bezbedno, a da pri tome niste morali da brinete da li ste popili čašu ili dve vina i gde ste parkirali svoj auto. Dame će sigurno znati da cene ovu uslugu, jer od sada ne moraju da brinu da li će isprljati cipele na putu od parkinga do restorana, da li će im se pokvariti frizura ili šminka.

Vaš ručak, večera, izlazak ili druženje više ne počinju kada uđete u restoran, već čim izađete iz kuće. Ukoliko vaše društvo broji između 2 i 4 osobe, važno je samo da na vreme zakažete svoje vozilo, kao i da pre polaska kući kažete konobaru da vas auto sačeka. Vozač vam je na raspolaganju do 23.30 časova. Sabbiadoro je prvi restoran koji je pokrenuo ovako nešto, a prema rečima menadžera Dragana Bjelčevića na ovaj način bezbedno ćete stići kući čak i ako ste popili koju čašu vina uz večeru.

Sabbiadoro-5
Foto: Studio Kamasi

– Želimo da gosti maksimalno uživaju i da se opuste i da ne brinu o tome šta piju, gde da se parkiraju i kako će kući ako krene pljusak, a nisu automobilom. Na ovaj način želimo i da podignemo nivo društvene odgovornosti kada govorimo o bezbednosti u saobraćaju – kaže on.

U toku su i pripreme za VIP program, pa će tako stalni gosti imati razne pogodnosti. Jedna od njih biće i dostava na kućnu adresu, ali ne preko kurirskih službi koje ovo rade, već direktno iz restorana, kako bi hrana koju dobijete bila što kvalitetnija, i kako bi što pre stigla do vas.

Rezervaciju vozila i mesta u restoranu možete izvršiti putem sledećih brojeva telefona:     021 / 21 55 020    i   069 / 569 03 07

Saznajte više o ovom restoranu

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


285 Shares
285 Shares
Share via
Copy link