Lifestyle

I oni imaju G-TAČKU: Pritisnite njegov SKRIVENI TASTER i pamtiće vas zauvek!

Uspete li da pronađete ovu tačku kod vašeg partnera, zagarantovan je najeksplozivniji orgazam ikada.

O G-tački žene je mnogo toga rečeno, a pravi su srećnici oni ljubavnici koji je uvek mogu pronaći. Imena tih muškaraca se često spominju na trač partijama zadovoljnih prijateljica. Dok tračare, malo koja od njih poželi da ona preuzme titulu doktorke seksa, iako je magično dugme na dohvat ruke. Mi ćemo vam pomoći da ga otkrijete.

– Stimulisanje ove tačke se smatra sjajnim za kompletno zdravlje muškarca jer oslobađa telo seksualne napetosti i pojačava krvotok u genitalijama. Dodirivanje famozne G-tačke muškarca intenziviraće kontrakcije karlice, zbog čega je orgazam i deset puta jači – kaže seksualni terapeut i autor knjige „Sex detox“, Ian Kerner.

seks poljubac par

Gde se nalazi muška G-tačka?

Prema rečima stručnjaka muška G – tačka se nalazi u anusu. Ipak za one sa slabijim želucem, dobra vest je da ga možete stimulisati spolja, reakcija će biti jednako intenzivna, piše Dejli Star.

Stimulisanje prostate, doneće takav užitak da se vaš partner pozdravi sa zdravim razumom. Sama stimulacija može početi blagim dodirima ili oralnim nadražajem resice koja vodi od testisa ka anusu. U skladu sa razvojem situacije procenite koliko daleko možete ići, ali sasvim je dovoljno da se zaustaite na spoljašnjem delu anusa.

Kada osetite da je partner blizu orgazma, ritmično pritiskajte ovaj predeo tela dok ne postignete strahotnu erupciju zadovoljstva. Pun efekat se može doživeti ukoliko mu stavite prst u anus, ali budite oprezni. Možda mu se neće dopasti, pa razmislite koliko ste spremni da rizikujete.

POVEZANO: Zašto neki vole trojku?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku