Horoskop Horoskopski znakovi

Oni će do kraja marta upoznati svoju srodnu dušu

Kraj zime i početak proleća će nekima doneti pravi haos, a drugima prelepe promene. Ako je vaš horoskopski znak na ovoj listi, onda spadate u ovu drugu grupu, koja u narednim danima može da očekuje novo poznanstvo i ljubav koja će trajati do kraja života.

Lav

Lavicama je ovaj mesec bio zaista buran i pun događaja. Međutim, kao da se ono najbolje čuvalo za kraj i rešilo da ih obraduje baš pred početak proleća.

U poslednje dve nedelje marta, dolazi do razrešenja problema ljubavne priorode i konačno će im neke stvari biti jasnije.

Bez obzira na to da li je u pitanju izbor partnera, ili će biti ohrabrene da zahtevaju status u vezi koji im pripada, pripadnice ovog vatrenog znaka će imati sreće da konačno dobiju ono što priželjkuju odavno!

Mogući je i povratak osobe iz prošlosti koja će uneti malo nemira, ali kao i za sve Lavice će tačno znati kojim putem žele da idu i što je najvažnije ni kruna ni osmeh im neće spasti s glave!

Devica

Nežne i romantične Device skoro nikada nisu zadovoljne svojim statusom, ali izgleda da će i njih pogledati sreća! U naredne dve nedelje shvatiće koga zapravo žele u svom životu, ali to nije kraj iznenađenjima!

Singl Device će imati priliku da na nekom okupljanju upoznaju osobu koja će ih potpuno oduševiti i biće to lep početak jednog poznanstva, a možda i ljubavne priče.

Sve u svemu pripadnice ovog znaka prve prolećne dane neće provesti same, a to će ujedno biti i znak da se za njih otvara sasvim novo polje od narednog meseca!

Ribe

Druga polovina marta će Ribama doneti velike promene, pogotovo ako su već duže vreme u vezi.

Međutim, novost je to što će konačno poželeti da unaprede ili ozvaniče svoj status, a to je novi korak kojem su se neke Ribe nadale, druge nisu, ali će za sve Ribe biti sa pozitivnim ishodom!

Singl Ribe takođe ne treba da očajavaju – nasuprot, njih očekuje novo poznanstvo koje može za rezultat da da ljubav kakva se dešava jednom u životu.

Ovo su tri najstrasnija znaka zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

431 Shares
431 Shares
Share via
Copy link