Magazin

Olivera Zekić o ‘porniću’ na Pinku: Mi nismo ni streljački stroj, ni preki sud

olivera zekić slika
Printscreen

U prvim danima 2022. godine na društvenim mrežama u Srbiji povela se žestoka polemika o eksplicitnim scenama seksa emitovanim na televiziji Pink.

Naime, gledaoci ove TV sa nacionalnom frekvencijom su 1. januara oko 22 časa mogli da gledaju najeksplicitnije scene seksa, kao da je reč o klasičnom porno filmu.

Javnost je zahtevala da se zbog ovoga REM hitno oglasi, ali je predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić poručila za Danas da će o ovom, kao i o sličnim slučajevima, REM reagovati u skladu sa zakonom i procedurama.

– Dakle, uopšte nije reč o tome da li će REM “da ćuti”, nego o jasno postavljenim i određenim procedurama kojih moramo da se držimo, ako nam je do vladavine prava i institucija. Mi nismo ni streljački stroj, ni preki sud, nego nezavisno regulatorno telo čiji rad propisuje zakon – poručila je Zekić za „Danas„.

Prema njenim rečima, njihove stručne službe reaguju, zatim se od počinioca prekršaja traži da se izjasni, a na kraju Savet REM-a odlučuje o sankcijama.

– Tako je zakon propisao i drugačije ne može. Zato i medije molim da ne trče sa ocenama, nego da sačekaju našu odluku -naglasila je Zekić.

Željko Mitrović brutalno izvređao građane: Glupi ste kao k***c, da niste retardirani ne bih profitirao

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


337 Shares
337 Shares
Share via
Copy link