dafed_nstartups-novisad
Radionice Tribine

Okupljanje novosadske startup zajendice

Drugo nStartups:DaFED okupljanje novosadske startup zajednice biće održano u klubu „Tribina mladih“ u Kulturnom centru Novog Sada u ponedeljak, 19.10. u 18h. Ovo okupljanje organizuju dve NVO: nStartups i DaFED.

nStartups je novoosnovani startup hub i coworking prostor u Novom Sadu čija je osnovna misija da okupi talentovane i mlade ljude iz Novog Sada i okoline i kroz svoje programe im pruži sve potrebne uslove za brzu i kvalitetnu realizaciju svojih ideja.
DaFED je široj stručnoj javnosti poznat kao jedna od najdugovečnijih i najmasovnijih IT organizacija u Srbiji. Teme koje ova organizacija već tri godine kroz svoja izuzetno posećena predavanja pokriva su pre svega razvoj internet aplikacija, web marketing i grafički dizajn.
nStartups:DaFED mesečna okupljanja pružaju mladim (i potencijalnim i već ostvarenim) internet preduzetnicima okvir za medjusobnu saradnju i stalnu edukaciju na aktuelne teme kroz radionice, panel diskusije i predavanja.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

2 Comments

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share