sabra kusadasi
Dogadjaji Vesti Novi Sad

Očekuje nas medeni vikend u Novom Sadu

Festival meda biće organizovan u našem gradu 21. put i okupiće više od 100 renomiranih pčelara iz Srbije i regiona. Ovaj festival postao je tradicija, pa svake godine okuplja sve veći broj učesnika ali i posetioca, ljubitelja meda i pčelarskih proizvoda. Medeni dani počinju u petak, 18. septembra i trajaće do nedelje, a izložbeni i prodajni štandovi biće postavljeni na Trgu Slobode.

med-tegle-festival-novisad

Organizator ove manifestacije je društvo pčelara Jovan Živanović i oni su i ove godine spremili bogat kulturno – umetnički program. Prijatelj festivala je i društvo Veliko kolo iz Veternika koje u centar grada donosi preko 1.000 učesnika. Za najmčađe, u subotu će biti organizovan medeni turnir u šahu, a za one malo starije, tu su tribine. Govoriće se o zdravom načinu ishrane, primeni meda i pčelinjih proizvoda kao i o očuvanju i zaštiti životne sredine.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share