bicikl-voznja-obuka
Dogadjaji

Obuka za mališane, Biciklom bezbedno

Centar za promociju bezbednosti saobraćaja, uz podršku Kancelarije Zaštitnika građana Grada Novog Sada, realizuje Projekat „Bicklom bezbedno“ – saobraćajnu obuku učenika petih razreda osnovnih škola u Novom Sadu.

 

Naime, u tom periodu, učenici stiču starosni uslov propisan zakonom za samostalno učestvovanje u saobraćaju kao biciklista (12 godina života), a ta kategorija je posebno ugrožena u saobraćaju, s obzirom da koristi u velikoj meri i saobraćajne površine namenjene motornim vozilima, koja zbog svoje snage predstavljaju značajnu opasnost izloženim vozačima bicikla.

Obuci učenika petih razreda koja će u petak, 23. oktobra, biti realizovana u 14 časova u Osnovnoj školi „Jovan Popović“ u Novom Sadu  prisustvaće zaštitnica građana Grada Novog Sada Marina Popov Ivetić i predsednica Centra za promociju bezbednosti saobraćaja Marijana Jovanović.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow