Magazin

Obućar iz Niša vratio mušteriji cipele brzom poštom, a snimak je postao HIT na mrežama (VIDEO)

obucar-vratio-cipele

Obućar iz Niša, revoltiran stanjem patika koje su mu stigle na popravku, rešio je da mušterijama objasni kakvu obuću ne prihvata.

Potpuni hit postao je snimak obućara iz Niša, kome očito nije prvi put da mu mušterije predaju obuću u neprihvatljivom stanju.

Ovaj par patika je bila ta kap koja je prelila čašu, pa je obućar rešio da mušterije uputi u osnove bontona, u koje se svakako svrstava i činjenica da obuću morate da očistite pre nego što je odnesete obućaru.

Obućaru je uz patike stigla i poruka koja glasi: „Majstore, šaljem ti patike. Odradi sve da budu kao nove, ako može prošij ih. Hvala“, glasi poruka, a uz nju patike u ovakvom stanju, prenosi Blic Žena.

– Još jedna neprijatna situacija. Stigle brzom poštom. Ne može gospodine, sa ovakvim mušterijama mi ne sarađujemo – evo 360 dinara nazad, ja ću da platim poštarinu – poručio je obućar, pa pokazao i obuću koja mu je stigla i koju prihvata da popravi.

– Poštujemo naše mušterije, ali poštuju i one nas. Evo kako se donose patike kod majstora – zaključio je, a snimak je izazvao brojne reakcije.

-Dobro nije napisao „Majstore, operi ih da bude kao nove“.

– Neverovatno šta je momak poslao!

Ipak, ima i malobrojnih koji su na strani mušterije.

– Ovo je bezobrazno i od strane majstora, druže pa nisi doktor nego obućar… to je kao kad bi otišao kod vulkanizera a on te vrati jer ti nisu čiste gume. U redu je da budu normalno čiste al ovo je preterivanje – poručuje jedan od komentatora.

Novosađaninu pukle patike od 14.000 dinara, pokušao da ih zameni, a dobio neverovatan odgovor (FOTO)

oznake

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

109 Shares
109 Shares
Share via
Copy link