depresija-1
Dogadjaji

Obeležavanje svetskog dana prevencije samoubistva

Svetski dan prevencije samoubistva obeležava se 10. septembra. Centar za prevenciju samoubistva i pružanje emotivne podrške „Srce“ organizovaće uličnu akciju na Trgu slobode u 11 časova kao i tribinu u Gradskoj biblioteci sa početkom u 19 časova.

Ulična akcija na Trgu slobode počinje od 11 časova, prilikom koje će svi zainteresovani sugrađani imati priliku da saznaju nešto više o radu Centra, načinima na koje pružamo pomoć, da razgovaraju sa volonterima o svojim problemima, ali i da se prijave za volontiranje u Centru.

Drugi deo, čine tribina pod naslovom ,,Pruži ruku, spasi život“ koja se odvija u okviru obeležavanja Svetskog dana prevencije sucida, i koja daje priliku svim gostima da se zajedno sa učesnicima osvrnu na dosadašnje korake u smanjenu stope suicida u Srbiji. Imaćemo priliku čuti profesionalce koji se iz različitih uglova bave ovom problematikom, koji svakodnevno pružaju podršku ljudima u krizi.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow