Magazin

O čemu pričaju Srpkinje kada se opuste za šankom

U modernom društvu teme koje su do skoro bile tabu postale su potpuno uobičajene.

On, ona, veza, ljubav, seks za jedno veče su teme koje se obavezno pokreću kada se srpske devojke okupe u kafani, prenosi portal Srbija danas.

U obilju lažnih i preteranih ispovesti, po ugledu na američke serije, sproveli smo anketu sa stvarnim devojkama iz Srbije i saznali šta traže od muškarca, a šta ih odbija i preko čega nikako ne mogu da pređu.

Za šankom, u zadimljenom beogradskom noćnom baru, kako to obično biva posle par pića, počinje naša priča… Jedini muškarac koji je imao ekskluzivno pravo da prisluškuje intimne ženske razgovore je šanker.

7 muških tajni koje svaka žena mora da zna

Šta je to što vas najviše nervira kod muškarca i što prosto ne praštate?

Jelena: Laž! Ne sme brate da me laže! Vaspitanje, sebičnost, sve je to nešto što može da se promeni, ali ako me laže mi nemamo o čemu da razgovaramo.

Jovana: Uh, ja ne mogu da podnesem kad je muškarac piz*a. Mora da bude malo zaštitnički nastrojen. Ja inače prastam sve i svašta. Ali imam granice naravno. Takođe ne podnosim bahatost i sebičnost.

Jelisaveta: Najgore je kada tip nema samopouzdanja. Tada, brate, i da je dobar, bogat, lep… džaba mu!

Kada smo devojkama postavili sledeće pitanje, sve do jedne su se zamislile a pogled im se izgubio u pravcu poda/plafona! Svaka je morala malo da razmisli, a onda su dale skoro isti odgovor.

Da li biste oprostile prevaru?

Jelena: I bih, i oprostila sam… Ako lepo dođe i kaže ”E, je*i ga, napravio sam s*ranje, izvini…” možda možemo da rešimo to. Ali ako me slaže, ćao!

Jovana: Jao teško pitanje… Moram da razmislim… Mislim da ne bih, osim ako se iskreno ne pokaje i ako nismo baš u ozbiljnoj dugoj vezi.

Jelisaveta: Prevaru ne bih oprostila ni pod razno!

Maša: Nikada ne bih oprostila prevaru, jer to znači da mu nisam dovoljna. A i mislim da se ne kaže za džabe “Ko jednom prevari, opet će”.

Nikolija: U ovim godinama (28), siruno ne bih. Možda kad smo bili knici, jer tada se ne vezuješ previše, sada nikako.

Seks fantazije o kojima žene maštaju

Šta je ono na šta sigurno ”padate”?

Jelena: Pa meni je jako važno da je dečko dobar čovek. To mi je jako bitno.

Jovana: Aaaaa pa kad je šmeker! Mogu i da mnu se ne sviđam i da me odbije ali ako to uradi sa poštovanjem mene kao žene sve je u redu! Bravo majstore. Mora biti šmeker.

Jelena (dodaje): I smisao za humor!

Jovana: E to! Mora da bude duhovit!

Ovde se uključuje Maša: E meni je jako važno da je intelektualac! Ako nemamo o čemu da pričamo, onda je baš bez veze.

Šta vas uzbuđuje?

Jelena: Šta me uzbuđuje?! Pa neću to da ti kažem… (smeje se) Šalim se. Pa zavisi od situacije.

Jovana: Meni je najbitnija ta hemija i strast! Da se ložim na tog lika. Kod poslednjeg me je ložilo što je perverzan, dominantan i što je znao da me opusti…

Nikolija: Volim kad je dečko pažljiv prema meni. Kad sam ja u centru njegove pažnje. Da ne kažem da se svet vrti oko mene (smeh).

Da li je veličina bitna?

Jelisaveta: Veličina… pa bitna je! Nije presudna, ali svakako da je bitno koliki mu je. Tehnika se ne računa ako je mali (smeh)!

Nikolija: Meni nije bitna veličina…

Maša: Što se tiče veličine, ako je mali, tehnika može mnogo da pomogne, dok s druge strane, ako je veliki, to ne znači nužno da će biti i dobro.

Jovana: Meni ne… ali i ne bi trebalo baš ni da bude ”smoki”.

Momci, ukoliko ste se usudili da pročitate ovo svedočenje iz ženskog srca i glave, onda vam je sve jasno.

Dame smo ostavili da uživaju u svojim pićima i ispričaju još neke pikantne priče o kojima nam nisu dozvolile da ”prisluškujemo”.

Na šta su se ložile jugoslovenske sponzoruše iz 60-ih godina

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link