Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Novosadsko proleće od 15. do 19. marta

Novosadsko proleće, jedna od prvih manifestacija u godini, održaće se 26. put po redu od 15. do 19. marta na Spensu. Uz izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, posetioci Novosadskog proleća uživaće i u izložbi meda i zdravstveno-bezbedne hrane, kao i u izložbi suvenira i proizvoda starih i umetničkih zanata.

Novosadsko proleće je jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u našoj zemlji, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada.

– Kad se prisetimo samog početka i prvog Novosadskog proleća, na kojem je bilo šest izlagača, dok danas imamo preko 200 izlagača na manifestaciji, moramo biti veoma ponosni kako na samu organizaciju i manifestaciju, tako i na same posetioce Novosadskog proleća. Tokom pet dana trajanja manifestacije Proleće poseti oko 70.000 zadovoljnih posetilaca, a tokom ovih 26 godina bilo više od 1.000.000 posetilaca i verujemo da će ovako dobra posećenost biti i narednih godina – kažu iz Pokreta gorana Novog Sada.

za sajt (1)
Pokret gorana Novog Sada

Pokretu gorana Novog Sada, kao organizatoru ovakve manifestacije je vrlo bitna i pozitivna energija koja se stvorila između organizatora, izlagača, medija i samih posetilaca koji redovno dolaze svake godine da uživaju u predivnom izložbenom prostoru, kupuju cveće i druge proizvode, učestvuju u kreativnim i ekološkim radionicama ili ekološkim predstavama za decu i mlade, informišu se o aktuelnim ekološkim temama na predavanjima i stučnim tribinama ili uživaju u kulturno-umetničkom programu.

Još zanimljivih događaja potražite ovde.

PARTNERI SAJTA


577 Shares
577 Shares
Share via
Copy link