Restorani Novi Sad

Novosadski restoran Inspiracija – simbol otmenosti i stila

Ukoliko ste se pitali gde se nalazi to mesto koje simboliše otmenost i stil u Novom Sadu, mnogi će vas uputiti baš blizu Štranda u ulicu Drage Spasić 2A u restoran Inspiracija.

Ovaj novosadski restoran slavi dve godine od otvaranja, a za ovo vreme se može pohvaliti zanimljivim enterijerom, ljubazim osobljem, otmenim gostima, prijatnom atmosferom i nesvakidašnjim jelovnikom.

inspiracija-cvece
Foto: Marko Subotin

Jelovnik

Restoran Inspiracija je sigurno dobar izbor za ljubitelje internacionalne kuhinje. U ponudi ovog restrana su italijanska, francuska i mnoga druga jela. Kao specijalitet kuće preporučuju torteline sa tartufima na puteru od žalfije. Ovo jelo osim što lepo izgleda je veoma jakog i lepog ukusa, a i mala količina će vas brzo zasiti.

inspiracija-rucak
Foto: Marko Subotin

Jelovnik ovog restorana je bogat jelima od mesa, divljači, pastama, domaćim testima, rižotima, morskim plodovima, salatama i desertima. Zanimljivo jelo je još i rolovani zec sa španaćem, kao i biftek u buteru od aromatičnog bilja sa grilovanim povrćem. Pripremaju isključivo svežu hranu, a trude se da uvrste što više organskih, domaćih proizvoda iz okoline Novog Sada. Restoran Inspiracija ima vrhunsku ponudu pića. Deserti su takođe zanimljivi kao što je čokoladna inspiracija (čokoladni mafin sa lešnikom, sladoledom od vanile, prelivom od šumskog voća) ili tart od bundeve sa sladoledom od vanile i pistaća kao i kolač od urmi.

Enterijer

Kada uđete u u restoran Inspiracija prvo što vas iznenadi jeste ambijent, kao i smirenost ovog mesta, lagana muzika i otmeni enterijer. Iznenadili biste se kada biste čuli da se tako nešto krije u ulici Drage Spasić 2A. Sve u drvetu, jednostavno blista.

inspiracija-restorani
Foto: Marko Subotin

Kapacitet ovog mesta je 50 sedećih mesta u restoranu i 40 mesta u letnjoj bašti. Prostor se može iznajmiti za različite događaje, proslave, rođendane, a najčešće se iznajmljuje za poslovne ručkove i događaje.

Ono što je još odlika ovog restorana jeste da ovde dobijate kvalitet po pristupačnim cenama.

Više o restoranu Tako je suđeno pročitajte ovde

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
124 Shares
124 Shares
Share via
Copy link