Lifestyle

Iskustva Novosađana: kombajni, frustracije i Severina na prvom sastanku

Prvi sastanak sa osobom koju smo tek upoznali zna da bude čudno iskustvo. Pročitajte šta se to dešavalo Novosađankama i Novosađanima na prvim sastancima.

– Upoznali smo se u gradu, razmenili brojeve i dogovorili da se vidimo. Kada smo se našli na piću sve vreme je pričao o problemima na svom fakultetu, mene nije ništa ni pitao. I kad sam u par navrata pokušala da se uključim u njegov monolog rekao mi je da ja nemam pojma o čemu pričam i nastavio svoju priču. (Ivana, 24)

prvi_sastanak
pixabay.com

– Pozvao sam slatku drugaricu od koleginice na piće koju sam sreo par puta u gradu. Seli smo u kafić, počeli da pričamo da bi se ispostavilo da je ona pristala da se vidi sa mnom samo zato što je mislila da ću je povezati sa drugarom. (Nemanja, 29)

 Ostala sam sa dečkom sama u sobi, mislila sam da će da me poljubi, međutim pitao me da li želim da mi poje. Ne želeći da ga uvredim, pristala sam pa je on započeo pojanje na crkvenoslovenskom jeziku. Kad je završio, odmah sam otišla kući i nikad se više nismo videli. (Jovana, 23) 

– Izgledao je potpuno okej kad smo se sreli na nekom rođendanu. Posle par dana otišli smo da se vidimo. Bila sam u šoku, izuzetno nekultaran, konobara je čim smo seli dozivao puckanjem prstiju, meni odmah naručio kiselu, pri tom me nije ni pitao šta želim. Započeo priču o kombajnu. Nismo se više videli. (Olja, 26)

– Dopisivao sam se s tom devojkom neko vreme i kada smo konačno ugovorili dejt, dogovorili smo se da prvo prošetamo jer je bilo lepo veče. Odjednom se unervozila, i rekla mi da nam u susret ide njen bivši. Stala je s njim i preda mnom mu rekla kako joj mnogo nedostaje i da joj je žao što su raskinuli. (Stefan, 22)

– Cela priča je krenula čudno, pod uticajem alkohola sam nekom liku dala umesto broja telefona email adresu, a da prethodno nismo mnogo ni pričali. Čuli smo se nekoliko dana i kad smo se videli, odmah me je uhvatio za ruku i počeo da prelazi prstima po mom dlanu, govoreći kako je to naročit seksualni nadražaj i kako ću tako da vidim da li mi on odgovara. (Milica, 29)

– Otišla na dejt posle dve i po godine, upoznali se na ujakovoj sahrani. Lik mi ispričao da je oženjen, ali su razdvojeni. Na dejt poveo neku malu devojčicu, koja mu ipak mu nije bila ćerka već ćerka njegove sestre, ali se njegovi roditelji prave da je njihova jer je sestra otišla u Aziju da pronađe sebe. (Dunja, 24)

– Rekla mi je da joj je autobiografska pesma Severinina Slaba na slabića. Nisam znao pesmu, ali mi nije zvučala pohvalno. (Igor, 26)

prvi_dejt
pixabay.com

– Kad sam bila na letovanju, dolazi cimerka sa plaže i kaže, upoznala nekog slatkog momka, ali ne zna da li je stvarno sladak jer su bili u okeanu, pa nije imala naočare. Zbog toga nije bila sigurna da li je niži od nje, ili je bio u dubljoj vodi, ali nema veze, kaže, saznaćemo sutra. Vratila se sa sastanka posle 3 minuta. (Marija, 30)

Saznajte šta muškarci žele

 

generic vignette (DESK luftika.rs)
15 Shares
Share via
Copy link