Pitanje koje ne zastareva jeste kakve su zapravo Novosađanke. Oni koji bi želeli da ih zavedu imaju različita mišljenja, a trener Udruženja za zavođenje Miloš Koprivica je za naš portal pokušao da odgovori na ovo čuveno pitanje.

– Novosađanke nisu nafurane, bar ja nisam stekao takav utisak. Instruktor udruženja za zavođenje Vlada i ja smo išli jedne subote na žurku i nismo ni stigli do klubova, jer smo u međuvremenu imali 2 instant dejta po dva sata sa grupama devojaka. Bilo je dosta blizu i za nešto više – kaže Koprivica.

devojka-sreca
Pixabay.com

Trener za zavođenje navodi da su Novosađanke u odnosu na Beograđanke smirenije, opuštenije, da se lakše upuštaju u razgovor, ali i da su zatvorenije na “seksualizaciju”.

– Podložnije su tradiciji i patrijahalnim uverenjima. Češće ćes čuti od Novosađanke, nego od Beograđanke izjavu “ne poznajem te dovoljno da bih pričala sa tobom o vezi ili seksu”– kaže Koprivica i dodaje da su devojke iz Novog Sada podložnije dominaciji u odnosu na žene iz drugih gradova.

bazeni-spens-novi-sad-radno-vreme

Ovaj trener iz udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” navodi da je više puta čuo da momci ređe prilaze u Novom Sadu nego u Beogradu.

– Nekoliko puta sam bio u Novom Sadu i činjenica jeste da momci ređe prilaze ovde, nego u Beogradu. Novosađanke sa kojima sam razgovarao kažu da im prilaze momci, mada ima i onih koje se žale da ne prilaze skoro uopšte. Nekoliko jako lepih devojaka iz ovog grada mi se žalilo da im možda priđe jedan do dva u proseku za veče, nekad ni jedan, a nekada i desetorica. To je, po mom mišljenju, stvarno malo – objašnjava trener.

devojke-centar

Svoju teoriju zavođenja je primenio u praksi i to na devojkama u Novom Sadu. U toj igri zavođenja Novosađanke umeju da prepoznaju da on i polaznici njegove škole nisu odavde, jer se više kreću i aktivno prilaze, što nije tipično za Novosađane.

– I u Beogradu, ali i u Novom Sadu ima dovoljno devojaka koje su otvorene za seks već prvo veče – kaže kroz smeh trener za zavođenje.

Marina Mandadžić

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here