Lifestyle Vesti Novi Sad

Novosađanka imala preko 90 kg, a sada je ne biste prepoznali

Leto je u punom jeku, a glavno pitanje među nama devojkama jeste kako dobiti figuru o kojoj smo oduvek sanjale. Ukoliko vam nedostaje motivacije Novosađanka Jovana Bukvić vas i te kako može inspirisati da uspete u svojim namerama i skinete kilograme.

Jovana Bukvić pre godinu dana imala preko 90 kilograma, vreme je provodila radeći za kompjuterom, često jela, bila bolesna, depresivna,umorna, a onda je odlučila da svoj život promeni iz korena.

trening-ivana
privatna arhiva

– Kada dođete u situaciju da u prodavnici tražite velike brojeve garderobe, a ne možete da obučete haljinu koju biste želeli, tada padate u još veću depresiju i mislite da iz toga nema izlaza – kaže Jovana.

Ona je pre nešto više od godinu dana počela da istražuje načine ishrane koji bi joj pomogli da smanji kilažu. Kako kaže ona je pravi rezultat postigla tek u poslednja dva meseca od kada je počela da menja način života, jer je na preporuku drugarice počela da vežba kod ličnog trenera Ivane Graljuk. I kada su kilogrami nestajali, ona se nije osećala sigurnom, jer je tada trebalo raditi na mišićnoj masi.

jovana-smrsati
privatna arhiva

– Kada sam smanjila kilažu bilo mi je potrebno da se zategnem da bih izgledala kako sam želela, u tome mi je pomogla Ivana, a danas imam dva treninga dnevno, jedan od njih je jahanje, a drugi je sa ličnim trenerom – objašnjava Jovana.

trening-fit
pixabay.com

Novosađanka kaže da jutro počinje sa limunadom bez šećera sa malo ljute tucane paprike, zatim Herbalife, a doručak više ne izbegava. Ona ističe da je važno piti što više vode, a priznaje i da nekada da sebi oduška i pojede čokoladu ili neku brzu hranu, ali to ne radi svaki dan. Jovana je naviše ponosna na sebe što je pobedila stari način života, što sada ima mnogo više energije i samopouzdanja i na poslovnom i na ljubavnom planu, a u svemu tome joj je dosta pomogla Ivana Graljuk.

Više o treninzima Ivane Graljuk u Novom Sadu možete pročitati ovde

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentara

Klikni da objaviš komentar

145 Shares
145 Shares
Share via
Copy link