Vesti Novi Sad

Novosađanka Bojana Bojanić prva pratilja!

Na izboru za miss Srbije koji je održan sinoć, titulu najlepše ponela je Katarina Šulkić, osamnaestogodišnja devojka sa Kosova i Metohije. Predstavnica Vojvodine, Bojana Bojanić, ušla je u top 5 finalistkinja, zatim i u top 3, i do samog kraja bilo je neizvesno. Ona je na kraju ponela titulu Prve pratilje.

Pročitajte Bojanina očekivanja pre takmičenja

Nakon izbora za Miss, prva pratilja podelila je svoje utiske sa nama.

– Osećam se izvanredno, prelepo, presrećna sam. Posvetiću se humanitarnom radu i tek spremam veliki spektakl što se toga tiče. Smatram da sam dala svoj maksmum i to su ljudi videli. Dobila sam ogromnu podršku svoje porodice i najbližih i to mi je dalo motivaciju – rekla je Bojana.

Izbor je održan na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Devojke su prvo prošetale u cvetnim kreacijama Bate Stojkovića, zatim u kupaćim kostimima, i na kraju u svečanim haljinama, kreatorke Marije Šabić. Publiku su na pauzama zabavljali Mirjana Mika Kostić, grupa “Ministarke”, Milena Ćeranić, Ćemo i El kubano orkestar.

Katarina Šulkić koja će nas sledeće godine predstavljati na izboru za miss sveta, ponela je i tituli najšarmantnije devojke. Ona je publiku oduševila svojim lepotom, ali i nastupom kada je otpevala duhovnu pesmu o Bogorodici.

mis-srbije1-katarina-sulkic
Foto: Miss YU

Na takmičenju je bilo 20 devojaka iz svih krajeva Srbije, a Bojana se nakon takmičenja oglasila na Facebook-u gde se zahvalila svima na podršci, a titulom Prve pratilje sigurno može biti i više nego zadovoljna. Na svom Twitter profilu, podelila je jednu fotografiju sa ostalim učesnicama.

 

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link