Dogadjaji

Novosađani po kiši uživali u svirci sa Tanurdžićeve palate

Novosađani su sinoć, uprkos kiši, uživali u muzici sa Tanurdžićeve palate, koju je izvodio bend “Zbogom Brus Li”. Ovim muzičkim iznenađenjem organizatori Festivala uličnih svirača su zvanično najavili svečano otvaranje ovogodišnjeg, jubilarnog, 15. izdanja.

festival-ulicnih.sviraca-novisad

Domaći i strani, muzički, plesački i performerski sastavi će učestvovati na svečanom otvaranju Festivala uličnih svirača 3. septembra od 20.30 časova.

– Za svečano otvaranje ponovo planiramo povorku predvođenu kamionom, koji će krenuti sa početka Varadinskog mosta, a na njemu će biti Dragoljub Đuričić sa bubnjarima, novosadski „Haos žongleri“ italijanski duvačko-bubnjarski sastav „BadaBimBumBand“ i drugi – kaže direktor Festivala uličnih svirača Borislav Beljanski.

 

Ovogodišnje 15. izdanje „Festivala uličnih svirača“ održava se od 3. do 5. septembra. Na festivalu nastupaju: američki majstori svinga“ Phat Cat Swinger“, novosadski stendap komičari Daško i Mlađa, riječki majstori amerikane “My Buddy Moose”, beogradski harmonikaš “Miško Plavi” i kantautor i poeta Ilija Ludvig, zagrebački ulični svirač i zabavljač Davor Pešić, beogradski glumci Zorana Milošaković-Tasić i Goran Balančević Balanac, novosadski mladi plesači, makedonski žongler i šoumen Gazmend Aliju Spinus i još 14 drugih bendova, pojedinaca i umetničkih trupa.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share