Magazin

Novogodišnji horor program zbog kojeg nam se čini da je svaka godina ista

tesna-koza-1

Novogodišnji program na srpskim televizijama ponavlja se iz godine u godinu. Tako je bilo i na prelazu iz 2019. u 2020. Poznati muzički repertoar uz narodna veselja, filmovi koje smo gledali već milion puta i sati repriza.

Neraskidivo sveto trojstvo novogodišnjeg programa je kao hronična bolest koja vaskrsne svake godine u isto vreme.

Zašto više nikada u životu neću otići na doček Nove godine u Beograd

Red programa rekordne repriziranosti, red muzičkog ugođaja i naravno “Tesna koža”. Ako imate amneziju od prethodnih godina, onda je ovo odlična prilika da vam se pamćenje vrati kao u telenoveli, piše Blic žena.

Kao i svake prethodne, tako i ove godine domaće televizije sa nacionalnom frekvencijom su se još jednom potrudile da nam osveže pamćenje na prethodnu godinu, ali i na godinu pre toga, pa na godinu pre te i tako u nedogled.

S obzirom na to da je veliki deo građana, što nikako nije pohvalno, ostao u svojim domovima i Novu godinu dočekao ispred male crne kutije, mada je u međuvremenu postala velika tanka kutija sa HD signalom, nije imao ništa novo da vidi, što i nije preterano iznenađenje.

Pored vesti i jutarnjeg programa na repertoaru su “Ljubav na seoski način” iz 1970. godine, neizbežno bindžovanje “Tesne kože” i novogodišnje muzičke čarolije koje su uglavnom folk sadržine.

Ljudi koji su svetlim primerom obeležili 2019. godinu u Srbiji

“Sam u kući” je po ko zna koji put 1. januara sa nama, a kako je krenulo sa repriziranjem može da sa preimenuje u “Zauvek sam u kući 1. januara” i retrospektiva emisija kolažnog tipa o životu poznatih, ako ste zaboravili šta su sve uradili u toku 2019.

Ako su vam oči more Jadransko, a duša slovenska tu je “Hajde da se volimo”. Jer dok ne stigne “Bolji život”, volite se.

Najviše sreće su imali oni koji su bili okruženi prijateljima i porodicom jer nisu imali potrebe da upale televizor, a oni koji su bili primorani da ga gledaju verovatno su dobili upalu palca od prebacivanja kanala jer ih je proganjao duh novogodišnjeg programa od prethodnih godina od kojeg su tako želeli da pobegnu.

Doček nije doček bez novogodišnjih pesama iz devedesetih

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link