Lifestyle

Novi trend stigao u Novi Sad, nokti koji svetle u mraku

Sigurno se pitate kakvi nokti su u trendu za letnji period, a kakvi za mature. Istraživali smo šta je to u modi, kakvi popusti su aktuelni za maturante, a pronašli smo i novi trend koji je stigao u Novi Sad, nokti koji svetle u mraku.

nokti-beli
privatna arhiva

Preko dana su bele ili neke druge boje, a noću svetleće, ljubičaste ili plave. Tek kada se ugasi svetlo, za one smelije počinje žurka sa noktima koji svetle u mraku. Za prave “mačke” kojima ne svetle oči u mraku, već nokti. Ovakve nokte radi Simona u istoimenom salonu u Novom Sadu u ulici Lasla Gala broj 1. Nju smo pitali da nam kaže nešto više o aktuelnim trendovima koji su stigli i u naš grad.

nokti-boho
privatna ahriva

– U poslednjih nekoliko godina, najviše su u trendu nude (neutralne) svetle, nežne nijanse noktiju, kao i nezamenjive nijanse crvene boje. Ukrašavanje i crtanje po noktima je uvek bilo u trendu, ali se devojke i žene nekako najviše opredeljuju za jednostavne i diskretne nokte. Od ukrašavanja bih takođe izdvojila i glitere kao i holo efekat koji nokte čine fenomenalnim – ističe Simona.

Za maturante u salonu Simona imaju i nove popuste.

nokti-svetle
privatna ariva

– Što se tiče maturantkinja i apsolventkinja pretežno rade nokte u boji raznih oblika i veličina (crveno, bež, teget…) u zavisnosti od toga kakva odevna kombinacija je u pitanju i koji dizajn. Ono što bih najviše nekako izdvojila jesu crveni nokti srednje dužine kao oličenje elegancije. Takođe imamo prahove za nokte koji omogucuju da nokti sijaju u mraku za devojke koje vole izlaske zurke i dobru zabavu. Ovog proleća imamo vrlo zanimljivu akciju za maturante i apsolvente koji bi želeli da se ulepšaju, a to je da mogu da naprave svoj combo paket po svom izboru koji može da sadrzi više tretmana (nokti, šminka, depilacija, pedikir, tretman lica ili tela…) i da na to što izaberu dobiju 20% popusta na ukupnu sumu.

Evo kako to izgleda i u video formatu. Da li ste spremni da probate ovaj novi letnji hit?

Više o novim trendovima

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

41 Shares
Share via
Copy link