novi sad grad ljubavi milutinovic aleksandar
Foto: Aleksandar Milutinovic
Vesti Novi Sad

Novi Sad postaje grad ljubavi

Novi Sad će od 2. februara do 9. marta postati grad ljubavi. U susret Danu zaljubljenih, Svetom Trifunu i Danu žena, na Trgu slobode biće organizovan Festival ljubavi.

Na Trgu će biti postavljen zid od cveća na kom će parovi moći da okače katance ljubavi, a u drvenim kućicama mnogobrojni izlagači će prodavati suvenire, vino, slatkiše, toplu čokoladu… Centralna bina će i dalje biti rezervisana za nastupe novosadskih bendova i di-džejeva.

Parovi koji su se venčali u 2016. godini mogu da pišu organizatorima, na mejl [email protected] i na taj način se prijave za nagradnu igru „Koliko se poznajemo“, koja će biti organizovana 13. februara. Pobednici igre osvojiće putovanje na Kopaonik, a svi prijavljeni parovi će dobiti poklon, kao i zajedničku fotografiju.

novi sad grad ljubavi

Tokom „Festivala ljubavi“ posetioci će na panoima imati priliku da vide fotografije novosadskih autora na temu „Ljubav“, kao i slike poznatih Novosađanki u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Muzejom Vojvodine, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog i Muzejom grada.

Novosadski vajari i studenti vajarstva, predstaviće svoja umetnička dela na temu „Ljubav“, a svi radovi će biti ponuđeni na aukciji. Novac od prodaje biće doniran Prihvatilištu za beskućnike u Futogu, prenosi Mondo.

Pogledajte kako izgleda Ledena šuma

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share