quarter-club-kineska-cetvrt
Dogadjaji

Nove snage rokenrola

U subotu 26. septembra sa početkom u 21.30 sati, u novosadskom klubu The Quarter, biće održan prvi deo mini festivala – Nove snage rokenrola 2015. kada će nastupiti bendovi Ćelava gospođa, Spunk, Clyde i Awaited
Krajem oktobra i novembra biće organizovana još dva koncerta i na svakom će nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline.
Sve nastupe će pratiti stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV – Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub Quarter), i izabrati pobednika koji će svojim nastupom otvoriti NS Koncert godine 2015.
Cena ulaznice za sve koncerte će biti 100 dinara po danu, a moći će da se kupe na dan koncerta na blagajni kluba Quarter. Prihod sa sva tri događaja će biti uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine
Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti Klasik rok.
Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow