Dogadjaji Koncerti

Nove snage rokenrola u Quarter-u

U subotu, 24. oktobra sa početkom u 21.30, u novosadskom klubu The Quarter, biće održan drugi deo mini Festivala Nove snage rokenrola 2015. kada će nastupiti Northern Revival, Neprijatelj prelazi zeku, Po kratkom postupku i Putrid Blood.

Cena ulaznice biće 100 dinara, a prodajno mesto blagajna kluba The Quarter neposredno pred koncert.

Treći deo Festivala, na kojem će takođe nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline, biće održan u klubu The Quarter, 24. novembra.

Sve nastupe pratiće stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV – Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub The Quarter), koji će na kraju doneti odluku o pobedniku, koji će nastupom otvoriti NS Koncert godine 2015.

Prvi deo Festivala Nove snage rokenrola održan je 26. septembra kada su nastupili Awaited, Ćelava gospođa, Spunk i Clyde.

Prihod sa sva tri događaja biće uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator Udruženje za promociju kulture i umetnosti Klasik rok.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link