Magazin Srbija

Kako je Novak odbio milione za reklamiranje kladionica i pokazao da je pravi šampion

novak đoković

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena nije broj 1 samo na teniskom terenu. Naš nacionalni heroj svoje principe živi na svim poljima, pa je tako odbio da reklamira kockarnice, kladionice i alkohol. Svestan da je važno koju poruku prenosi milionima koji ga prate, vole i poštuju, Novak Đoković sarađuje sa kompanijama sa kojima deli iste vrednosti.

Za portal sport360.com, još 2016. godine Eldorado Artaldi, tadašnji Novakov agent, rekao je da je Novak zaista brine o drugima. Kako je Artaldi radio na Novakovim ugovorima i partnerstvima, ispričao je da je svetski broj jedan u tenisu dobijao ponude za saradnju od kladionica, kockarnica, ali da je njegov stav po tom pitanju jasan:

“Slušaj, mogu ponuditi bilo koji iznos, milijardu dolara, ja imam odgovornost, ja sam vrhunski igrač na svetu i poruka koju šaljem ljudima ne sme biti pogrešna.”

Nije nikakvo iznenađenje što je Novak odbio da promoviše nešto što nije u skladu sa njegovim ubeđenjima jer svi znamo da je pre svega veliki čovek koji želi da svet bude bolje mesto za sve nas.

Izvor: sport360.com

Novakov mural od teniskih loptica? I treba, jer svetski broj 1 igra i vezanih očiju! (VIDEO)

133 Shares
133 Shares
Share via
Copy link