Druga sezona tinejdžerske seriji Pundravci na počinje Radio-televiziji Vojvodine, a emitovaće se svake subote od pola 12 na RTV 1. Nova sezona polularne serije počinje 16. aprila.

pundravci-serija
RTV

Ova serija će se baviti se aktuelnim temama koje boje odrastanje prosečnog tinejdžera u Srbiji. Nakon uspešnog prikazivanja prve sezone, snimljeno je još deset novih epizoda.Prve dve epizode serije “Pundravci”, Radio-televizije Vojvodine premijerno su prikazane u prepunoj sali bioskopa “Arena”.

pundravci-(2)
RTV

– Serijal Pundravci je bio povratak igranih struktura za tinejdžere na našim ekranima i na mnoga pitanja gledalaca kada će biti nastavljen, mi smo rešili da odgovorimo pozitivno i naravno zahvaljujući podršci Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu koji su prepoznali potrebu za ovakvim sadržajima – kaže glavna i odgovorna urednica Prvog programa RTV-a Marjana Jović.

pundravci-(1)
RTV

Serija “Pundravci” je nastala u saradnji Radio-televizije Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.
– Sjajan je bio trenutak kada su se Vesna Konja i Tamara Burević pojavile na tom konkursu kod nas. Za čas smo se dogovorile, usaglasile da je zaista jedan prateći mehanizam da li kroz serijal da li kroz raznu vrstu produkcijskog materijala koji RTV može da ponudi ima kapaciteta, ljudstva i snage za to da bude još jedan dodatni vetar u leđa celoj ovoj inicjativi –  navela je Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić.
Junaci serije i u novoj sezoni su Isi, Suna, Raša i Moca, tinejdžerski četverac koji se suočava sa svim izazovima koje sa sobom nosi taj životni period. Njihove televizijske mame, kako oni kažu, su Vesna Konja i Tamara Burević, koje su scenaristkinje i urednice serijala.
– Hteli smo nekako da se približimo toj ciljnoj grupi tinejdžera, jer, da bismo ih voleli, moramo ih razumeti, moramo poznavati njihove potrebe, tako su zapravo nastali Pundravci. Razlika u ovoj drugoj sezoni je to što nema stručnog dela. Zato što je sve igrana struktura, sve poruke se šalju kroz dijaloge glavnih junaka – kaže urednica i scenaristkinja Vesna Konja.
Premijerno prikazivanje prve dve epizode serije izazvalo je veliko interesovanje među tinejdžerima.

Više o šestoj sezoni Igre prestola

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here