Polarni medved Norm je novi animirani junak koji će vas baciti u trans. Za brbljavog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mesta za turiste. Norm je klasičan primer polarnog medveda kakvog smo do sada upoznali. Miroljubiv, pomalo lenj, snežno beo, medjutim Norma odlikuje jedna osobina koju nema ni jedan drugi polarni medved. Norm govori i Norm voli ljude.

norm-sa-severa
Izvor: Blitz.rs

Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja završiće u Njujorku, gde ih čekaju neverovatne avanture.

Za brbljivog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mesta za turiste. No, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medved učinio… odlazi u Njujork kako bi ga zaustavio.

Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se odomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasitiArtik od najezde turista.

norm-sa-severa-crtani-bioskop
Youtube printscreen

Film MEDA SA SEVERA režirao je Trevor Vol. Film je na američkom kontinentu za samo četiri dana prikazivanja uspeo da vrati uloženi budžet od osamnaest miliona dolara.

Film odlikuje i sjajna glumačka ekipa naših glumaca koji su pozajmili glasove junacima iz filma: Stefan Bundalo, Iva Stefanović, Bojana Stefanović, Marko Marković i Boris Milivojević.

Film se prikazuje u Sali 1 bioskopa Arena Cineplex od 13.10 sati, a vikendom je za sve posetioce tu i projekcija od 11.15.

Telegraf.rs / Port.rs

Pogledajte najave za ostala dešvanja u Novom Sadu

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here