Magazin Svet

„Šteta za piće“: Fotografije provoda iz noćnog kluba postale hit na internetu (FOTO)

Noćni provod engleska
Foto: Twitter

U ludom noćnom provodu svi ponekad znamo da malo preteramo, a fotografije koje isplivaju posle burne noći, na koje baš i nismo ponosni, svedoče da smo se možda opustili i više nego što smo trebali.

Postoji onaj mim na internetu – „Mamurluk je božiji način da nam se osveti za dobar provod“, a verovatno su i momci iz Engleske, koji su osvanuli na fotografijama na internetu, ujutro zatrebali tabletu za glavu i nešto da im razbisri mozak.

Naime, snimci iz jednog engleskog noćnog kluba postali su pravi hit na društvenim mrežama, nakon što su ljudi na njima primetili detalje koje su mnoge nasmejali.

Na jednoj fotki mlađi momak pozira u društvu devojke, nesvestan da mu je lice potpuno umrljano njenim puderom, piše Index.

Na drugoj fotografiji ljude je nasmejala nezgoda koja se dogodila muškarcu dok je pozirao s prijateljem. U ruci je držao flašu, ali nije na vreme shvatio da je otvorena.

Tako se piće se iz flaše razlilo po njemu i prijatelju, a nije prošlo puno vremena pre nego što su korisnici mreža počeli da se šale na račun ovih nesvakidašnjih situacija.

„Ovaj prvi lik izgleda kao da se umrljao sosom za špagete“, našalio se korisnik Tvitera.

„Šteta za piće“, prokomentarisao je drugi.

Izvor: Index

Proglasili je nestalom i pola Evrope tragalo za njom, a ona se provodila na rejv žurkama

Share via
Copy link