Magazin Srbija

Policija noćas opet hapsila: Privedena i supruga Velje Nevolje

Policija tokom noći privela i suprugu Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Kod nje je u stanu pronađeno je oko 60.000 evra u kešu, prenela je TV Prva.

Ona nije poznata javnosti, ali kako je rekao izvor upućen u istragu, policija veruje kako upravo ona može da im pomogne ne bi li došli do novih saznanja i eventualnih dokaza i svedoka koji bi ukazali na Belivukove kriminalne radnje.

Podsećamo u velikoj policijskoj akciji, juče je je uhapšen vođa navijačke grupe „Principi“ Veljko Belivuk poznatiji pod nadimkom Velja Nevolja.

Pored njega, privedeno je još 18 osoba, među kojima i njegovi bliski saradnici Marko Miljković, Milovan Tadić Miksi, Boris Karapandžić i Aleksandar Aleksić.

Svi privedeni trebalo bi danas da budu saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal pošto većini njih sutra rano ujutru ističe zadržavanje do 48 sati.

Belivuk i drugih 18 uhapšenih u jučerašnjoj akciji, biće privedeni u sedište Tužilaštva u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti za koga će od ukupno 19 uhapšenih tražiti određivanje pritvora.

O pritvoru će odlučivati sudija za prethodni postupak Specijalnog suda.

Belivuk i ostali se sumnjiče da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo i otmica.

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija na 30-ak lokacija, koje su koristili osumnjičeni, pronadjeni su predmeti i tragovi izvršenih krivičnih dela, saopštio je sinoć MUP.

Uz Velju Nevolju uhapšeni dileri, batinaši i ubice koji nikada nisu odgovarali za svoja jeziva nedela

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link