Magazin Srbija

Policija noćas opet hapsila: Privedena i supruga Velje Nevolje

Policija tokom noći privela i suprugu Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Kod nje je u stanu pronađeno je oko 60.000 evra u kešu, prenela je TV Prva.

Ona nije poznata javnosti, ali kako je rekao izvor upućen u istragu, policija veruje kako upravo ona može da im pomogne ne bi li došli do novih saznanja i eventualnih dokaza i svedoka koji bi ukazali na Belivukove kriminalne radnje.

Podsećamo u velikoj policijskoj akciji, juče je je uhapšen vođa navijačke grupe “Principi” Veljko Belivuk poznatiji pod nadimkom Velja Nevolja.

Pored njega, privedeno je još 18 osoba, među kojima i njegovi bliski saradnici Marko Miljković, Milovan Tadić Miksi, Boris Karapandžić i Aleksandar Aleksić.

Svi privedeni trebalo bi danas da budu saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal pošto većini njih sutra rano ujutru ističe zadržavanje do 48 sati.

Belivuk i drugih 18 uhapšenih u jučerašnjoj akciji, biće privedeni u sedište Tužilaštva u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti za koga će od ukupno 19 uhapšenih tražiti određivanje pritvora.

O pritvoru će odlučivati sudija za prethodni postupak Specijalnog suda.

Belivuk i ostali se sumnjiče da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo i otmica.

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija na 30-ak lokacija, koje su koristili osumnjičeni, pronadjeni su predmeti i tragovi izvršenih krivičnih dela, saopštio je sinoć MUP.

Uz Velju Nevolju uhapšeni dileri, batinaši i ubice koji nikada nisu odgovarali za svoja jeziva nedela

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link