Srbija Vesti

Bacila se sa skele kod Hrama Svetog Save, polomila ruke i noge

Mlađa žena je oko 16 sati skočila sa skele kod Hrama Svetog Save. Polomila je ruke i noge, a Hitna pomoć ju je prevezla u Urgantni centar.

Prema rečima očevidaca, nesrećna žena je neometano prošla pored radnika na ovom gradilištu i popela se na skelu, na galeriju visine 10 metara. Prvo je galamila na okolne radnike i pretila samoubistvom. Nažalost, bacila se sa skeče pre dolaska policije i hitne pomoći i teško se povredila.

Ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i ona je prevezena u Urgentni centar. Motiv ovakvog postupka je nejasan, kao i njeno ukupno zdravstveno stanje, piše Nova.

Ovih dana smo nažalost svedoci više sličnih događaja.

Jedan stariji muškarac skočio je sa prozora KBC “Dragiša Mišović” u Beogradu. Žena stara 55 godina skočila je sa petog sprata bolnice u Valjevu. Oboje su na mestu preminuli.

Pacijent zaražen koronom star 49 godina, preminuo je u Leskovačkoj kovid bolnici nakon što  je pokušao da izvrši samoubistvo. On se razbijenim ogledalom isekao po telu.

Ma kakva Nemačka! Srbija ima najbolji ekonomski rast i najbolje rezultate u zdravstvu. Makar ona u kojoj živi Ana Brnabić

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link