Srbija Vesti

Bacila se sa skele kod Hrama Svetog Save, polomila ruke i noge

samoubistvo-hram-svetog-save
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mlađa žena je oko 16 sati skočila sa skele kod Hrama Svetog Save. Polomila je ruke i noge, a Hitna pomoć ju je prevezla u Urgantni centar.

Prema rečima očevidaca, nesrećna žena je neometano prošla pored radnika na ovom gradilištu i popela se na skelu, na galeriju visine 10 metara. Prvo je galamila na okolne radnike i pretila samoubistvom. Nažalost, bacila se sa skeče pre dolaska policije i hitne pomoći i teško se povredila.

Ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i ona je prevezena u Urgentni centar. Motiv ovakvog postupka je nejasan, kao i njeno ukupno zdravstveno stanje, piše Nova.

Ovih dana smo nažalost svedoci više sličnih događaja.

Jedan stariji muškarac skočio je sa prozora KBC “Dragiša Mišović” u Beogradu. Žena stara 55 godina skočila je sa petog sprata bolnice u Valjevu. Oboje su na mestu preminuli.

Pacijent zaražen koronom star 49 godina, preminuo je u Leskovačkoj kovid bolnici nakon što  je pokušao da izvrši samoubistvo. On se razbijenim ogledalom isekao po telu.

Ma kakva Nemačka! Srbija ima najbolji ekonomski rast i najbolje rezultate u zdravstvu. Makar ona u kojoj živi Ana Brnabić

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link