hronika Srbija

„Krv je šikljala, čulo se zapomaganje“ Horor u Nišu, krvava žena izletela na ulicu, u kući zatekli preklanog muškarca

niš
Foto: Kurir/M.S.

U Knjaževačkoj ulici u Nišu danas se dogodio horor, kada je žena S.S. (62) krvava izletela iz kuće, a njen partner J.N. (40) pronađen prerezanog vrata u kući.

Prema prvim informacijama, muškarac je nameravao da zakolje ženu, pa sebe. Inače, njih dvoje su emotivni partneri, a žena je starija od muškarca.

Oboje su prevezeni u nišku bolnicu na ORL kliniku, i on je, prema prvim informacijama, u teškom stanju.

– Bilo je strašno, žena se pojavila na kapiji sva krvava. Mi smo bili prekoputa i sve gledali. Odjednom se zateturala i posrnula. Bilo je užasno, neko je odmah pozvao Hitnu pomoć, a neki prolaznici su odmah pritrčali da joj pomogne – kaže jedan očevidac.

U Knjaževačkoj ulici u toku je uviđaj, a policija je ogradila mesto krvave drame.

– U trenutku kad sam čula vrištanje i zapomaganje istrčala sam iz kuće, komšinica Dragana je već bila na ulici i stavila trenerku oko vrata. Krv je šikljala na sve strane, stavila je i peškir oko vrata. Glavu smo joj podigli i nismo je dalje dirali. Na sreću ili žalost radim u zdravstvu, posle je došla policija – ispričala je komšinica za Kurir.

Ona je rekla i da su muškarca J.N. (40) iz kuće u kojoj se desio zločin izveli u kolicima.

– Držala sam joj glavu, kad je hitna odvezla povukla sam se i došla do svoje kuće. Došla je jedna interventna jedinica, pa druga i tek onda su njega izveli u kolicima i videla sam da je i njemu obavijen vrat, sta mu se desilo ne znam. Znam ga ih iz viđenja samo, malo su čudni, ne znam ih lično. To je njihova kuća, a znala sam njihove roditelje – obisala je komšika.

J.N. ima dublju posekotinu vrata, a povrede po vratu takođe ima i S.S.

– Oboje su svesni, komunikativni i stabilnih vitalnih parametara. Bez povrede velikih krvnih sudova i nemaju povredu govornog organa. Hirurški su zbrinuti – rekli su u UKC Niš.

Izvor: Kurir

Kako da se odbrannite od silovatelja: Ovaj jedan pokret može da vas spasi (VIDEO)

OGLAS

4 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap