Magazin Srbija

Nišlijka Milica preživela 15 dana pakla, držao je kao robinju, silovao i tukao

zlostavljana-zena-milica

– Svakog drugog dana pitam se kako sam ostala živa. Valjda je Bog tako rekao, da treba da živim još – ovako Milica B. (24), vaspitačica iz Niša počinje svoju potresnu ispovest za Telegraf.

Ova mlada devojka preživela je stravično nasilje. Rešila je, kaže, da o svemu progovori javno kako bi druge žene upozorila da ne čekaju da napuste nasilnika jer nikada ne znaju koji bi sledeći dan s njim mogao biti koban.

Milica je bila u vanbračnoj zajednici sa S. (25) koga danas opisuje samo jednom rečju – siledžija. Tukao ju je, zatvarao u stan i pretio da će je ubiti ako samo pokuša da ga ostavi. Pretio joj je i napadima na njenu porodicu.

Stravično iživljavanje počelo je 26. jula. Milicu su te večeri na autobuskoj stanici dočekali S. sa ćerkicom iz prvog braka i njegov prijatelj Z.M. Želela je da ode kući, ali su je odvukli u kuću Z.M, u kojoj su bili i njegovi roditelji.

– S. i Z.M. su pili cele noći. Posvađali su se, a Z.M. je S. izbacio iz kuće, a mene je na silu zadržao i nije mi dao da odem. Tada je počelo iživljavanje – priča ova devojka.

Z.M. držao ju je zarobljenu od 27. jula do 11. avgusta i tokom tih 15 dana je, kaže, pretrpela stravično psihičko, fizičko i seksualno zlostavljanje. Z.M. je silovao uz pretnju nožem, dok ju je, priča površinski sekao po grudima.

– Rekao mi je da je on Zohman Aga, da ću ja da budem njegov rob, „da sam tu došla i da ću tu da umrem“. Kada sam odbila da ga oralno zadovoljim, šamarao me je toliko puta da mi je sve bilo mutno u glavi, imala sam utisak da ću negde da padnem. Prestao je tek kad mi je potekla krv iz nosa, a onda je tu krv lizao i mazao njome svoj polni organ – priča devojka jezive detalje zlostavljanja.

Spasila se tek kada ju je Z.M. naterao da odu kod njene bake i tetke i uzmu im novac. Pozvali su policiju, a Z.M. je odmah pritvoren i još se nalazi u KPZ u Nišu. Nakon boravka u Sigurnoj kući, Milica čeka početak suđenja protiv nasilnika.

Tekst u celosti pročitajte na portalu Telegraf.rs.

Milica je pre 47 godina skočila sa 11. sprata čuvajući čast od petorice silovatelja

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

230 Shares
230 Shares
Share via
Copy link