Moda Top 10

Nine West – party kolekcija cipela

Već smo pisali o party kolekcijama kada je garderoba u pitanju, ali morate imati i odgovarajuću obuću kako bi bili stilizovani od glave do pete. Nine west vam je pripremio prazničnu kolekciju obuće, nadamo se da ćete pronaći modele koji vam se sviđaju i u kojima ćete moći bez posledica da plešete celu noć.

CRVENE SALONKE

Klasičan model salonki, u karmin crvenoj boji i sa ukrasnim svetlucavim kamenčićima. Napravljene su od satena i idealne su za provod u novogodišnjoj noći.

crvene-stikle-praznici
Izvor: Online shop ©

POLUČIZME SA OTVORENIM PRSTIMA

Crni model polučizama sa otvorenim prstima, od satena koji se vratio na velika vrata. Model je veoma seksipilan, sa svetlucavim kamnečićima oko članaka.

crne-cizmice-praznici
Izvor: Online shop ©

METALIK POLUČIZME

Neobičan model polučizmica u metalik boji i zanimljive teksture. Ove čizmice su za sve one koji vole i mogu da iznesu glam-rock stil.

cizmice-resice-metalik
Izvor: Online shop ©

LEOPARD CIPELE

Veoma šik model obuće, u kombinaciji crne i leopard printa, i sa atraktivnom petom takođe u leopard printu. Model poseduje dva kaišića koji vizuelno izdužuju noge.

cipele-leopard-praznici
Izvor: Online shop ©

PRUGASTE SALONKE

Crni klasičan model salonki, veoma ženstven, sa zlatnim prugama. Ukoliko niste ljubitelj zlatnih tonova, dostupan i je model u potpuno crnoj i srebrnoj varijanti.

cipele-pruge-praznici
Izvor: Online shop ©

Pogledajte New Yorker kombinacije za žurke

OGLAS

Share via
Copy link