Lifestyle

Nikolina Pišek rešila da odgovori svima koji su je pitali zašto na more nosi 60.000 €

nikolina-pisek
Foto: Instagram

Skandalozno letovanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom zaintrigirali su javnost kao retko koji skandal.

Rešena je sada i nedoumica oko koje su se postavljala brojna pitanja- zašto su njih dvoje na odmor poneli više od 60.000 evra u gotovini, nakit i skupocene satove, piše Blic žena.

– Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav – rekla je Nikolina Pišek za “Slobodnu Dalmaciju”.

Podsećanja radi, dvanaestog dana boravka u vili Nikolina i suprug Vidoje Ristović, u noći između 30. na 31. jula, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada eura.

Kako je Nikolina navela, reč je o o novcu u gotovini (65 do 68 hiljada evra), muškom satu “Custos” (18 hiljada evra), satu “Rolex Daytona rose gold” (35 hiljada evra), narukvici “Cartier Love” sa brilijantima (40 hiljada i 600 evra), muškom satu “Pierre Kunz” (zlato) 13/50 (25 hiljada evra), ženskom prstenu “Cartier Panther” (25 hiljada evra) i “Chopard” prstenu od 3.75 karatnog zlata (65 hiljada evra).

Vidoje Ristović tužio je slovenačkog poduzetnika Roka Galea (49), supruga vlasnice vile, protiv koje je pre nekoliko godina Državno tužilaštvo u Varaždinu pokrenulo postupak zbog utaje poreza u aferi fiktivnoga trgovanja zlatom.

Letovanje iz snova poznate voditeljke preraslo u noćnu moru nalik horor filmu

Share via
Copy link