Magazin Poznati

Fatalnoj australijskoj glumici nije odoleo ni Vladimir Putin (FOTO)

nikita
PrtSc

Glumica Pita Vilson domaćoj publici najpoznatija je po ulozi u serji „Nikita“, a prodoran pogled i danas je njen zaštitni znak.

Dok je bila u zenitu svoje popularnosti, kao fatalnu plavušu, glumicu su povezivali sa brojnim slavnim muškarcima. Tako se pričalo da je zavela muzičara Mika Džegera i glumca Rasela Kroua.

Ipak, ona je veliku pažnju privukla kada je jednom prilikom izjavila da joj se udvarao predsednik Rusije Vladimir Putin.

Naime, kako je ona tvrdila, sve se odigralo 2002. godine, kada je bila na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi. Tada je, navodno, Putin naredio svom obezbeđenju da napusti prostoriju, te su njih dvoje ostali sami, a on je pokušao da je osvoji dijamantskom ogrlicom.

„Nabacivao mi se. Bio je naporan – hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora“, ispričala je ona jednom prilikom.

putin-nikita_850x
FOTO: PROFIMEDIA

Tadašnji šef festivala i domaćin večeri, reditelj Nikita Mihalkov, demantovao je ove njene tvrdnje.

Kako je ispričao, Putin nije dao Piti nikakvu dijamantsku ogrlicu, već privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica. Dodao je i da se glumica toliko napila, da je flertovala sa predsednikom Rusije ispred svog verenika, te da je bila toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci. Naglasio je i to da je Vladimir Putin uvek imao poštovanja i prema pijanim ženama, te da nije želeo da je iskoristi, preneo je pomenuti medij.

Glumica danas ima 51 godinu i u braku sa Damjanom Harisom dobila je sina. Pre nekoliko godina povukla se iz sveta glume i počela da se bavi dizajnom.

Izvor: Nova

Putin u mladosti vodio rat protiv pacova, odrastao u bedi, vršnjaci ga maltretirali

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

37 Shares
Share via
Copy link