Magazin

Nezadovoljni Srbin u Kambodži benzinom polio piceriju

Miloš Mićević, državljanin Srbije koji radi kao vozač turističkog čamca u Kambodži, dospeo je u crnu hroniku te azijske zemlje. Naime, on je uhapšen zbog fizičkog napada na vlasnika i jednog zaposlenong u piceriji jer su „odbili da mu prodaju picu“. Nakon što je pretukao dvojicu ugostitelja Mičević je polio benzin po piceriji i pokušao da je zapali,  piše lokalni „Kmer tajms“.

Šef lokalne policije je rekao da je do svađe došlo zbog nesporazuma, jer u baru nisu više imali sastojaka za picu, a Mićević je mislio da „nisu želeli da mu prodaju i da je u pitanju diskriminacija“.

Najbolje pice u Novom Sadu: 10 kraljica ukusa

„Srbin je kasno uveče ušao u bar i naručio picu, ali nije mogao da je dobije jer je nestalo sastojaka. Međutim, kada je video da druge mušterije već jedu, on je optužio vlasnika za diskriminaciju. Zbog tog nesporazuma napao je vlasnika i pokušao da spali njegov lokal“, rekao je Pol Psoda.

Kako je istakao, da „policija nije brzo reagovala, radnja bi potpuno izgorela“. Mićević je optužen za nanošenje povreda i paljevinu, a lokalni tužilac kaže da je „imao sreće jer je vatra na vreme ugašena“.

10 najboljih srpskih restorana u svetu

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link