neverne-bebe
Izvor: facebook event
Koncerti

Neverne bebe u novosadskoj Sinagogi

U petak, 22. januara sa početkom u 19.30h u novosadskoj Sinagogi, grupa Neverne bebe održaće humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj dečijoj kući. Cena karte je 1.000 dinara i može se kupiti neposredno pred koncert.

Članovi Humanitarnog društva „Mitropolit Stefan Stratimirović 1926“, iz godine u godinu, nastoje da pomognu u unapređenju života štićenika Sigurne dečije kuće u Novom Sadu.
Članovi jednog od naših najpoznatijih pop-rok sastava, NEVERNE BEBE, odlučili su da održe poseban-unplugged humanitarni koncert i, svojom muzikom oplemene i podrže napore članova Humanitarnog društva „Mitropolit Stefan Stratimirović 1926“ da pruže pomoć deci kojoj je detinjstvo uskraćeno.


Dođite da, nakon više od 5 godina, zajedno uživamo u vrhunskoj akustičnoj koncertnoj atrakciji i pomozite da uspe izgradnja boljeg života za naše najmlađe.
Sve informacije na: [email protected]

Izvor: facebook event

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share