Magazin

Ksenija pre 3 meseca nestala u Novom Sadu, sumnja se da je skočila sa mosta nakon svađe sa momkom

nestala-ksenija

Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je pre tri meseca i 10 dana a potraga za njom i dalje traje. Njoj se, podsetimo, svaki trag izgubio u noći između subote i nedelje 26. februara, oko tri sata iza ponoći, a pretpostavlja se da je skočila sa mosta Duga u Dunav.

Kako smo nezvanično saznali, pripadnici Žandarmerije „prečešljali“ su reku, ali njeno telo nije nađeno u tom delu Dunava.

Ksenijina sestra je nakon njenog nestanka rekla da se Ksenija posvađala sa dečkom, a da je potom pobegla od njega. Iz vida ju je, kako se kaže, izgubio na mostu.

– To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak nije želeo da komunicira sa nama – rekla je ona pre mesec dana za Telegraf.rs.

Ona je dodala i da je njenoj porodici policija javila da je jedna osoba skočila sa mosta, kao i da policija traga za telom, tako da i Ksenijini najbliži i dalje ne znaju da li je u pitanju ona ili ipak neko drugi, piše pomenuti porta.

Kako su potvrdili iz porodice nestale Ksenije, momak sa kojim se zabavljala inače živi u Londonu. U vezi su nekoliko meseci , a on je tada došao u Srbiju da se vide, što je i inače radio.

Upravo on je prijavio nestanak devojke policiji, a on je bio hospitalizovan nakon ovog incidenta.

Ksenija nestala u Petrovaradinu, posvađala se sa dečkom pa pobegla, porodica u strahu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

172 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap