Magazin Srbija

Ku*varu jedan – žena vrištala usred kafane na bivšeg muža zbog alimentacije

svađa
Foto: Printskrin/ TikTok

Snimak incidenta u Novom Pazaru, koji je neko od začuđenih prolaznika zabeležio telefonom kruži društvenim mrežama. Na videu se vidi žena, koja prilično iznervirana vređa jednog muškarca u bašti kafića i to navodno zbog neplaćanja alimentacije.

Nije te sramota, deci bre ne plaćaš alimentaciju! Ku*varu jedan! Pi*da ti materina, seljačino seljačka – vikala je na njega žena.

Muškarac, koji je inače sedeo u bašti kafića u društvu jedne devojke, najpre je pokušavao da stiša neprijatnu situaciju, a kad mu to nije pošlo za rukom zapretio je da će da pozove policiju.

– Zovi policiju, nije te sramota, imaš četvoro dece – nije prestajala da viče dok je napuštala kafić a zatim se ponovo vraćala i unosila muškarcu u lice.

@djavolica00##fyp ##novipazarsandzak♬ original sound – Djavolica😈😈😈

Nesvakidašnja scena privukla je pažnju prolaznika koji su se našli u tom trenutku na ulici ispred kafića, i znatiželjno zaustavljali i gledali šta se zbiva.

U jednom trenutku jedan od prisutnih razdvajao ovu nervoznu ženu od muškarca kome se obraćala, a devojka koja je sedela sa njim za istim stolom celu situaciju je samo bez reči posmatrala.

Izvor: Blic.rs

Nije plaćao alimentaciju supruzi, izrešetao je pa pokušao samoubistvo

generic vignette (DESK luftika.rs)
21 Shares
Share via
Copy link