Lifestyle Magazin Poznati

Otac kontroverznog jutjubera je velika ljubav Olje Bećković i njen prvi suprug

olja-beckovic

Olja Bećković nikada nije volela da govori o svom privatnom životu, a još manje o prvom, neuspelom braku, koji je, kako je Kurir ekskluzivno otkrio jednom prilikom, voditeljka „Utiska nedelje“ davnih dana, tokom studija glume na FDU, sklopila sa Nenadom Ilićem, prenosi Still.

U biografiji Bećkovićeve samo je napomenuto da iza sebe ima dva braka, ali se nigde precizno ne navodi da je bila udata za Ilića, niti koliko su bili u braku.

Prema saznanjima Kurira, Ilić je osamdesetih godina bio asistent na FDU i jedna od prvih generacija glumaca kojima je predavao bila je upravo Oljina.

– To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati – kaže izvor i dodaje da se par razišao u miru.

Inače, Nenad je otac Bake Praseta koji je ovih dana u fokusu javnosti zbog samoubistva gejmerke Kristine Kike Đukić.

– Često su imali sukobe mišljenja, pa su odlučili da se sporazumno razvedu. Svako je otišao na svoju stranu. Olja se posvetila prvo glumi, a potom voditeljskom poslu, dok je Nenad kasnije otišao na studije teologije, a u međuvremenu se ponovo oženio i taj brak, u kome je rođen i Baka Prase, odnosno Bogdan, traje i danas – kaže izvor čije navode je potvrdio i bivši Oljin suprug, ali na veoma suptilan način:

– Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom – rekao je Ilić, a na pitanje da li je pre toga bio u građanskom braku sa Bećkovićevom, imao je zanimljiv odgovor.

– Sve pre ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost – rekao je sveštenik, dok se ćerka Matije Bećkovića ovim povodom nije oglašavala.

Sveštenik Nenad Ilić, otac Bake Praseta: Otpor odumiranju u kojem se Srbija nalazi

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

352 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap