Film “Nemoguća misija – otpadnička nacija” ili “Mission Imposible – rogue nation”, prikazuje se u Areni Cineplexu od 3. do 9. septembra u sledećim terminima:

Sala VI – 21.50

Nemoguca--misija

Tom Kruz je ponovo Itan Hant, koji se suočava s najtežom nemogućom misijom do sad u “Nemogućoj misiji – Otpadničkoj naciji”, petom nastavku uzbudljivog akcionog-triler serijala.

nemoguca-misija-tom-kruz

Potpuno tajna špijunska agencija, jedinica za nemoguće misije bila je na udaru, ali sad će biti rasformirana i to u trenutku dok se svetu sprema najopasnija pretnja do sad. Pretnja je Sindikat, neprobojna, vrhunski uigrana grupa odmetnutih špijuna koji su okrenuli leđa svojim zemljama zbog sopstvenog interesa – interesa koji preti da destabilizuje same korene civilizacije. Za Sindikat se dugo pričalo među špijunima da je samo mit. Ali Itan Hant je upravo razotkrio neprijatnu istinu da ova otpadnička nacija ne samo da postoji već je i tempirana bomba koja preti da uništi ceo svet ako on ne učini nešto po tom pitanju. Međutim, CIA ne veruje u to i njegov tim je pod pretnjom. Ali, Itan nikad ne okreće leđa najopasnijim poslovima.

nemoguca_misija_tom_kruz

Svi kvaliteti zbog kojih je Hant postao nezamenjiv, opet će biti stavljeni na test dok se bude suočavao s najvećim neprijateljem, a to su njegova sposobnost da se namerno nađe u situacijama od kojih zastaje dah, njegova želja da dobro pobedi zlo i slično. Od Beča do Kazablanke, od aviona u letu do morskih dubina, Hant će otići do ekstremnih granica da bi pobedio najveću opasnost u njegovoj karijeri koja je na opasnosti i izgrađena. Ali najvažnije od svega, on će pokušati da uradi ono što je zaista važno: da održi lojalnost prema prijateljima i ideji koja će možda nadmudriti nemoguće.

 

 

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here