Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 5. do 11. aprila 2021. godine

Nedelja koja je pred nama nosi jako lepa dešavanja posebno kad su ljubavni odnosi u pitanju. Mesec u znaku Jarca pravi separacioni kvadrat sa Venerom u znaku ovna pa samim tim ublažava nedostatak nezadovoljstva.

No, konjukcija Meseca u znaku Jarca će praviti konjukciju sa Plutonom u Jarcu 05.04. i doneće strah od gubitka partnera, prekida odnosa ili svađu. Egzaktan aspekt Venere u ovnu i Blizanaca pojačaće strast i dati novu energiju sa osobom do koja Vam znači.

Ovaj isti aspekt koji će biti aktuelan na nebu će biti 06.04. i daje značaj na lepom druženju muško ženskih odnosa. Pružiće ljubav i želju za intimnim druženjem.

Kraj nedelje 11.04. Venera iz znaka Ovna će praviti egzaktan sekstil sa Jupiterom u znaku Vodolije koji može doneti jedno učvršćivanje odnosa koji vodi ka braku.

OVAN

Posao

Tokom ove nedelje prijaće vam poslovna priznanja ili povećani prihodi kojima ste sami doprineli svesrdnim angažovanjem u prethodnom periodu. Moguće je da steknete i odredjen broj neprijatelje iz bliskog poslovno okruženja. Ono što najviše mrzite su radni vikendi. Jedan neočekivani vam se smeška. Na žalost ne možete ga zaobići.

Ljubav

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom i moće ćete slobodno da izrazite svoja osećanja, želje i strahove kada je naredni period u pitanju bez opasnosti da to izazove bujicu nezadovoljstva kao što je ranije često bio slučaj. Romantična večera uz sveće popraviće vam raspoloženje. Pokažite sve svoje kvalitetete.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe uglavnom prouzrokovane stresom i visokim krvnim pritiskom kojima ćete biti izloženi zbog karijere.

Pročitajte i mesečni horoskop za april

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

388 Shares
388 Shares
Share via
Copy link