Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 31. maja do 6. juna 2021. godine

devojka-jezero

Ovu nedelju karakteriše retrogradni Merkur u znaku Blizanaca! On je tu jak, ali njegov hod unazad ukazuje, pre svega, na oprez u saobraćaju, kao što morate povesti računa o rečima, koje i kome izgovarate, kao i da poruke i mejlovi ne odu pogrešnoj osobi! Odložite kupovinu telefona, automobila i slično!

Ovo je sjajno vreme da razgovarate sami sa sobom,očistite svoje misli i dušu, a i rešite se starih stvari (iz ormara, ali i iz glave)!

Polovina nedelje zahteva poseban oprez i uzdržavanje od ispoljavanja ljutnje, besa! Ne dozvolite osećajima da se previše vraćaju unazad (šta je bilo, bilo je)!

Krajem nedelje i Mesec ulazi u znak Blizanaca, pa će biti mnoštvo ideja i planova, ali ipak realizaciju ostavite za period posle 23.06!

OVAN

Posao

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i trošenju skloni dosta.

Ljubav

Što se tiče polja ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom.

Zdravlje

Po pitanju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka probleme sa hormonima.

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

komentar

Klikni da objaviš komentar

300 Shares
300 Shares
Share via
Copy link