Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna 2022. godine

nedeljni horoskop jesen

Ovu nedelju karakteriše retrogradni Merkur koji završava svoj retrogradni hod i šetnju po našim nervima 3. juna. On je tu jak, ali njegov hod unazad ukazuje, pre svega, na oprez u komunikaciji, kao što morate povesti računa o rečima, paziti šta i kome izgovarate, kao i da poruke i mejlovi ne odu pogrešnoj osobi.

Odložite kupovinu telefona, automobila i slično dok Merkur ne krene ‘normalno’ da se ponaša, i izbegavajte svađe i konflikte, to je jako važno.

Ovo je sjajno vreme da razgovarate sami sa sobom,očistite svoje misli i dušu, a i rešite se starih stvari (iz ormara, ali i iz glave).

Polovina nedelje zahteva poseban oprez i uzdržavanje od ispoljavanja ljutnje, besa. Ne dozvolite osećajima da se previše vraćaju unazad (šta je bilo, bilo je).

Već od vikenda poruke i emocije koje primate biće mnogo jasnije, bez nerazumevanja i konfuzije, pa možete malo odahnuti.

Evo šta očekuje svaki znak tokom sedmice koja počinje 30. maja i traje do 5. juna 2022. godine:

OVAN

Posao

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i dosta skloni trošenju.

Ljubav

Što se tiče ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom.

Zdravlje

Po pitanju zdravlja očekujte manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka imaće probleme sa hormonima.

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

351 Shares
351 Shares
Share via
Copy link