Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 3. do 9. maja 2021. godine

Ova nedelja će ipak biti malo lakša od prethodne! Mesec u znaku Vodolije ide ka Jupiteru, pa će biti više optimizma i želje za promenom, ali morate voditi računa da ne preterate i ne tražite nemoguće!

Iako su naglašene strasti, nemojte preterivati u emocijama i vodite računa da ne ulećete u avanture i tajne veze, jer vam mogu doneti gubitak ugleda i časti, ali ako ste slobodni i uđete u vezu, možete očekivati ogromnu količinu emocija! Finansije će oscilirati i izbegavajte nepotrebne kupovine i preterano trošenje!

Merkur je ušao u Blizance, gde je svoj na svome i donosi bistrinu uma ,lakoću učenja i dobru komunikaciju! Kraj nedelje je dobar za polaganje ispita,uspeh u školovanju i uspešnu trgovinu!

OVAN

Posao

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i trošenju skloni dosta.

Ljubav

Što se tiče polja ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom.

Zdravlje

Po pitanju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka probleme sa hormonima.

Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

370 Shares
370 Shares
Share via
Copy link