Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine

nedeljni horoskop prolece

Nedelja koja je pred nama nosi jako lepa dešavanja posebno kad su ljubavni odnosi u pitanju. Položaj planeta pojačaće strast i dati novu energiju sa osobom koja Vam znači.

Ovaj isti aspekt koji će biti aktuelan na nebu će biti 06.04. i daje značaj na lepom druženju muško ženskih odnosa. Pružiće ljubav i želju za intimnim druženjem.

OVAN

Posao

Tokom ove nedelje prijaće vam poslovna priznanja ili povećani prihodi kojima ste sami doprineli svesrdnim angažovanjem u prethodnom periodu. Moguće je da steknete i odredjen broj neprijatelje iz bliskog poslovno okruženja. Ono što najviše mrzite su radni vikendi. Jedan neočekivani vam se smeška. Na žalost ne možete ga zaobići.

Ljubav

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom i moće ćete slobodno da izrazite svoja osećanja, želje i strahove kada je naredni period u pitanju bez opasnosti da to izazove bujicu nezadovoljstva kao što je ranije često bio slučaj. Romantična večera uz sveće popraviće vam raspoloženje. Pokažite sve svoje kvalitetete.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe uglavnom prouzrokovane stresom i visokim krvnim pritiskom kojima ćete biti izloženi zbog karijere.

Za ova 3 horoskopska znaka raskid ne znači i kraj te ljubavi

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

314 Shares
314 Shares
Share via
Copy link