Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 29. marta do 4. aprila 2021. godine

Ovu astrološku nedelju započinjemo Punim Mesecom u Vagi, koji ce biti u opoziciji sa Suncem, Venerom i Hironom u Vagi.

Mesec će istovremeno praviti jako lep aspekt trigon sa Saturnom u Vodoliji, dok će Merkur i Neptun u Ribama biti u kvadratu sa Marsom u Blizancima.

30.03. Venera će biti u sekstilu sa Saturnom, a 31.03. i Sunce u Ovnu takodje pravi sekstil sa Saturnom u Vodoliji.

Ovan

Posao

Ovnovi su još uvek pod uplivom dobre energije i zvezda koje ih podržavaju, ove nedelje posebno, jer sve što sada budu uradili, posebno na poslovnom planu ima tendenciju da traje, jer se postavljaju dobri temelji za budućnost. Ako prošle nedelje nije došlo do konflikta na poslu i težih reči, Ovnovi mogu da se nadaju jednoj mirnoj i produktivnoj radnoj nedelji.

Ljubav

Već u ovoj nedelji, ljubav za Ovnove je obećavajuća, mada može opet doći do nekih nedoumica koje su i prošle nedelje bile aktuelne u ljubavi. Ima dosta nejasnoća za Ovnove ove nedelje, više to može biti samo unutrašnji konflikt, ili dijalog sa samima sobom, kao i neko maštanje u vezi ljubavi. U svakom slučaju, ova nedelja jeste dobra za ljubav, samo što Ovnovi treba da razgraniče gde počinje mašta a gde stvarnost, i neće biti problema.

Ovnovi koji su u vezi, ili braku, imaju priliku da učvrste svoje odnose i da ih stabilizuju.

Zdravlje

Dobro, mada izuzetno treba obratiti pažnju na virusne infekcije, sada više nego pre, kao i na neumereno konzumiranje alkohola ili opijata.

Mesečni horoskop za april 2021. godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

243 Shares
243 Shares
Share via
Copy link