Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 28. februara do 6. marta 2022. godine

srecna devojka

Nedelja koja je pred nama donosi osveženje i olakšanje za sve znake Zodijaka, neke manje, neke više, ali uglavnom svi će osetiti blagodet nastupajućeg perioda. Šta nam je pripremio nedeljni horoskop od 28. februara do 6. marta 2022. godine? Kome će ova nedelja doneti novo poznanstvo, kome uzbuđenje na poslu, a kome probleme?

OVAN

Posao

Kada je posao u pitanju Ovan će ovan nedelje biti zaista pun energije, vitalan, spreman na nove poduhvate, brz u komunikaciji, i još brži u saradnji sa svojim kolegama, toliko da će imati utisak da prevazilazi i sam sebe.

Ženskim Ovnovima može da se dopadne, pa čak i da uđu u tajnu vezu sa kolegom sa posla, a muški Ovnovi da padnu na šarm izuzetno poslovne, jake dame koju upoznaju takođe preko posla.

Ljubav

U ljubavi su Ovnovi ove nedelje pomalo tajnoviti, kao da se zatvaraju u neki svoj svet, i što za Ovna nije karakteristično, počinju da razmišljaju da li su dovoljno dobri za potencijalnog partnera ili partnerku.

Bez obzira na sve, u vazduhu se oseća dolazak nekih čarobnih osećanja, pa Ovnovi koji su u vezi ili braku morali bi da obrate pažnju da ove, ali i sledeće nedelje ne uđu u tajnu vezu, koja neće zadugo ostati tajna, a može da stvori tenziju u već postojećim odnosima, pa i neka previranja, svađe i razmirice.

Zdravlje

Dobro zdravlje je ono što će Ovnovima služiti ove nedelje, ali izuzetan oprez mora da se obrati na saobraćaj, kao i eventualne kvarove na automobilima, pa čak iako ste pešak, obratite pažnju na svoje kretanje. Sve ostalo bi ove nedelje trebalo da bude više nego dobro što se tiče Ovnova i njihovog zdravlja.

Mesečni horoskop za mart 2022. godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

475 Shares
475 Shares
Share via
Copy link