Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2023. godine

devojka-prolece-maj

Ulazimo u poslednju nedelju marta koja će za neke znakove biti od velike važnosti. Kome će ova nedelja doneti uspeh na poslu, ko će doživeti ljubavni brodolom, a koga očekuje poziv koji će mu promeniti život iz korena?

Pogledajte šta vam donosi nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2023. godine.

Ovan

Posao

Ovnovi su još uvek pod uplivom dobre energije i zvezda koje ih podržavaju, ove nedelje posebno, jer sve što sada budu uradili, posebno na poslovnom planu ima tendenciju da traje, jer se postavljaju dobri temelji za budućnost. Ako prošle nedelje nije došlo do konflikta na poslu i težih reči, Ovnovi mogu da se nadaju jednoj mirnoj i produktivnoj radnoj nedelji.

Ljubav

Već u ovoj nedelji, ljubav za Ovnove je obećavajuća, mada može opet doći do nekih nedoumica koje su i prošle nedelje bile aktuelne u ljubavi. Ima dosta nejasnoća za Ovnove ove nedelje, više to može biti samo unutrašnji konflikt, ili dijalog sa samima sobom, kao i neko maštanje u vezi ljubavi. U svakom slučaju, ova nedelja jeste dobra za ljubav, samo što Ovnovi treba da razgraniče gde počinje mašta a gde stvarnost, i neće biti problema.

Ovnovi koji su u vezi, ili braku, imaju priliku da učvrste svoje odnose i da ih stabilizuju.

Zdravlje

Dobro, mada izuzetno treba obratiti pažnju na virusne infekcije, sada više nego pre, kao i na neumereno konzumiranje alkohola ili opijata.

Novčani horoskop za proleće 2023: Blizanac, Bik i Ovan pred životnom prekretnicom

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

527 Shares
527 Shares
Share via
Copy link