Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 22. do 28. marta 2021. godine

Ovu nedelju obeležiće nam ulazak Venere u znak Ovna 21.03. gde se pridružuje Suncu koje je ušlo u znak Ovna dan ranije 20.03.

Sve, a naročito pitanja ljubavi postaju mnogo jasnija, aktivnije i dinamičnije ćemo izražavati svoja osećanja, sa mnogo više strasti. 24.03. imaćemo izazovan aspekt gde će Merkur biti u kvadratu sa Marsom, pa treba obratiti pažnju na to šta i kako govorimo, da ne ulazimo u rasprave jer mogu da budu sa dalekosežnim posledicama, a takodje treba obratiti pažnju na ruke, noge, prste, udarce, prelome…

26.03. imamo lep aspekt konjukcije Sunca i Venere u Ovnu, što će biti pravi vatromet strasti, ali opet treba povesti računa da se u nekim izlivima emocija i ne pretera.

Konačno, za kraj ovog perioda 28.03. čeka nas Pun Mesec u Vagi, pa će sve ono što je bilo pokrenuto u vreme Mladog Meseca, sada dobiti potvrdu, ili ispunjenje.

Od sporijih planeta tu je i dalje kvadrat Urana i Saturna, a 27.03. Jupiter će ući u retrogradnu senku.

Ovan

Posao

Ova poslovna nedelja za Ovnove će biti zaista izuzetno dinamična,jer ovo i jeste period Ovnova, pa će se njihova energija prosto udvostručiti.

Medjutim, Ovnovi bi zaista trebali da ove nedelje iskontrolišu svoje reakcije, jer veliki priliv energije i entuzijazma može učiniti da dodju u konflikt sa kolegom, ili kolegama sa posla, i sve može poprimiti razmere koje prevazilaze razloge za sukob. Finansije su dobre, postojane, tako da sa te strane nema razloga za brigu.

Ljubav

Nedelja u ljubavi za Ovnove, šta reći, osim Ovnovi, uživajte u zaljubljivanju i strasti koja nastaje i ima potencijala da traje, a za one u braku ili dužim vezama, ovo je jako lep period kada mnogi parovi mogu odlučiti da ozvaniče svoju vezu, a nekima je i prinova na vidiku.

Definitivno je ovo jedan od bitnijih perioda za Ovnove kada je ljubav u pitanju, mnoge odluke će biti donešene, a ako je nešto već duže vreme u problemu, sada je pravi period da se nezdravi odnosi okončaju.

Zdravlje

Ovnovi imaju energije ove nedelje, vitalnost je na zavidnom nivou, ali se moraju čuvati nehotičnih povreda šaka, stopala, prstiju…

Takodje, opasnost od upale respiratornih organa je ove nedelje takodje alarm za Ovnove.

Katastrofalne kombinacije horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

505 Shares
505 Shares
Share via
Copy link