Horoskop verschreibt arzt cialis Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 22. do 28. februara 2021. godine

Ova nedelja će astrološki gledano dosta biti pod uticajem prethodne nedelje i izuzetno izazovnih aspekata koji su se dešavali krajem prethodne nedelje, a to je egzaktni kvadrat između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku, kao i kvadrata Venere i Marsa, pa se gledano logičnim sledom događaja posledice ovih konstelacija prenose i u ovu nedelju.

Mnogi odnosi će biti definitivno narušeni, prijateljstva urušena, poslovi izgubljeni. Dobra vest je da Merkur ove nedelje kreće direktnim hodom, pa će se događaji malo vratiti koliko toliko u red.

Još jedna izazovna situacija je prelaz Marsa preko zvezde Algol, u trigonu sa Plutonom, ali lošim aspektom prema Mesecu, pa to može doneti probleme ženama, ili širokim masama uopšte.

Ove nedelje ćemo takođe imati i pun Mesec u Devici,koji se događa 27. 02.

OVAN

Posao

Ove nedelje Ovnovi mogu da se osećaju razapeti između želja i mogućnosti što se njima inače dosta često dešava, ali ova nedelja posebno donosi takve situacije. Sa jedne strane su izuzetno podržani zvezdama i puni volje, optimizma i želje da nešto postignu, sa druge strane, tu je prosto “viša sila” koja im i dalje nalaže strpljenje i polako završavanje poslova.

Sve ovo može dovesti do frustracije kod Ovnova, ali će biti ublažena činjenicom da se bar stari ili odloženi poslovi konačno privode kraju, naročito krajem nedelje. Povišica ili neka vrsta novčanog podsticaja ili stimulacije je veoma moguća.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju čini se da Ovnovima sve ide na ruku, ali Ovnovi, morate biti oprezni, jer neka pitanja koja su možda otvorena tokom prošle nedelje, pa makar i u vidu sugestije, ili polu šale, polu zbilje, ni u najmanju ruku nisu ni jedno ni drugo. Veza koja je delovala kao ostvarenje vašeg sna, može iznenada biti prekinuta, isto tako neki kontakti koji su bili obnovljeni iz prošlosti, mogu ponovo ođednom nestati.

Kod Ovnova koji su u braku, stvari su poprilično mirne, ne dešava se ništa dramatično, jedino kraj nedelje može ženskim Ovnovima doneti neku manju neprijatnu situaciju na ljubavnom planu.

Zdravlje

Što se zdravlja tiče, Ovnovi su prethodnog meseca bili dosta dobro podržani od planeta po pitanju zdravlja, pa se ni ove nedelje neće ništa značajno menjati, ali ipak i dalje ostaje na snazi oprez što se tiče alergija, disajnih organa, ali i da čuvaju ekstremitete od udaraca ili padova.

Kineski horoskop za 2021. godinu: Sreća za Zmije, izazovi za Koze, a teška vremena za Pacove

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

860 Shares
860 Shares
Share via
Copy link